top of page

Företagsstart
Jag tror fler än jag kan instämma i att det här med eget företagande verkar läskigt. Och det är det, låt er inte luras. Men mitt i allt det läskiga med att få vänta på besked från olika instanser, inte veta hur man bokför, tvivla på sin mentala hälsa i detta beslut, så känns det riktigt lugnt och tryggt i hjärtat och så spännande på ett uppiggande sätt. Trädgård LINÅ drog igång den 1:a april utan respekt för den värdsliga ekonomiska och virusfyllda gungning vi befinner oss i. Med verktyg inknölade i personbilen och stege på takräcket är jag nu i full färd med trädbeskärning och vårfix i trädgårdar nära mig.

Varmt välkomna att få en inblick i min värld.

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Härdighet

Härdighet

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page