top of page
portratt.jpg

Om Trädgård LINÅ

Trädgård LINÅ startades våren 2020, för att det då var dags att arbeta med människor och gröna miljöer på heltid.

Jag som driver företaget heter Anette Persson och är trädgårdsmästare.  

Jag erbjuder trädgårdstjänster inom design, nyskapande, skötsel och förändring för att utarbeta en personlig plats hos dig där du kan hitta återhämtning, livskvalitet och inspiration.

Med god kunskap om växters och människors behov hjälper jag er att skapa platser med lägsta möjliga skötselbehov och ett fint, hållbart resultat vilket kan spara både plånbok, kraft och resurser.

Företaget utgår från Hacksta, Grillby i Enköpings kommun.

Kunskapen
Tre år på Högskolan i Gävle i Trädgårdsmästarprogrammet med inriktning Hälsa och Design, där sakkunskap inom beskärning, mark/jord, ekologisk odling, förvaltning och design inhämtades, samt från arbetslivet med skötsel och plantering av parker, skolgårdar och gatumiljö, design och anläggning av privata trädgårdar, rådgivning på plantskola om allt som rör växter, plantering och även design. Beskärning av buskar och träd såsom rosor, häckar och fruktträd.

Sedan tidigare är jag sjuksköterska och har bred erfarenhet av hälsa och ohälsa och ett stort intresse för våra mentala och fysiska behov, inberäknat vår själ och våra hjärtan som bör vara våra kompasser i livet.

bottom of page